Welkom in de webwinkel van Lekkersvanthuis. Hier kun je mijn maaltijden bestellen. 

Vanaf de zomer van 2012 heb ik gekookt via thuisgekookt.nl (toen nog thuisafgehaald). Het concept van dit platform was dat door het delen van eten er sociale ontmoetingen plaatsvinden. Eten verbindt immers. Ik - als thuiskok - kookte een paar porties extra van het eten dat wij zelf ook aten en mensen konden dat via de website bestellen. De afhalers kwamen met hun eigen bakje hun eten ophalen en betaalden de kostprijs van de ingrediënten plus een beetje extra voor energie en de keer dat de vaatwasser een extra ronde draaide. 

In de loop der jaren is thuisgekookt zich steeds meer gaan richten op 1-op-1-koppelingen. Daarom stopte het platform in de zomer van 2022 met de losse maaltijden zoals ik deze aanbood. In die 10 jaar heb ik zeker 7.000 maaltijden gedeeld. Omdat ik niet wilde stoppen met koken voor anderen & de thuisafgehaald-bij-mij-thuis heb ik deze webwinkel geopend. Jij kunt hier nog steeds maaltijden bestellen, die je kunt afhalen bij mij thuis in Arnhem. In de regel is de afhaaltijd van 17.45 tot 17.55u. Daarna eten wij zelf. Ook hier geldt uitverkocht = uitverkocht en ook de prijsstelling blijft in lijn met de idee van hoe het begon.

Ik bied de maaltijden aan zoals ik gewend was te doen. In het algemeen is dat het avondeten*) dat wij zelf ook eten en heel af en toe een taartje of iets anders lekkers. Als je wilt weten wat je te eten krijgt, moet je je inschrijven om mijn emails te krijgen. Als ik weet wanneer & wat ik ga koken, stuur ik een email uit met een link naar deze website. Hier kun je dan bestellen. Elke keer een nieuw artikel aanmaken bij elke nieuwe maaltijd is een beetje veel werk. De foto's zijn een impressie van wat ik kook, maar geen afbeelding van de bestelde maaltijd.  

Zoals ik al zei, eten verbindt. Maar samen eten verbindt nog meer. Daarom ben ik al vrij snel begonnen met "thuisafgehaald-bij-mij-thuis". In plaats van een maaltijd afhalen, kun je aanschuiven aan onze tafel(s) en mee-eten. Altijd in goed gezelschap van zo'n 10-15 andere mensen. Deze open tafels vinden ongeveer 1 keer per maand plaats. Deze maaltijd heet Lekkersvanthuis-bij-mij-thuis. 

Naast het koken heb ik ook jaren opgeschreven wat ik kookte of bakte op mijn receptenblog: bijnanetzolekkeralsthuis. Momenteel komt er nog heel af en toe een nieuw receptje bij, maar ik haal er zelf nog steeds inspiratie uit.

 

Ik zie je graag langskomen met je bakje of aanschuiven aan onze tafel.

 

Lekkersvanthuis - Johanneke

 

*)ik kan daarom geen aanpassingen doen met betrekking tot allergieën of dieetwensen. Het is eten wat de pot schaft.